29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Bıçaklı kavga 1 ölü 4 yaralı

Adana'da bir kahvehanede çıkan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Döşeme Mahallesi'nde meydana gelen olayda, C.A. (34) ve S.A. (34) adlı kardeşler tarafınfan, İ.B, Burak G. (28) ve K.Ö.'nün bulunduğu Uğur Kıraathanesi'ne silahlı baskın yapıldı. Silahlı 2 kardeşe, hasımları olduğu bildirilen kişiler ile arkadaşları da bıçak ve satırla karşılık verdi.


Görgü tanıklarının ifadesine göre yaklaşık 10 dakika süren kavgada, C.A, S.A, M.S. (26), İ.B. ile Burak G. çeşitli yerlerinden yaralandı.
Ambulanslarla değişik hastanelere kaldırılan yaralılardan Burak G. kurtarılamadı. Durumu ağır olan İ.B. ise Adana Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.


Olayla ilgili kahvehanedeki saldırıda silah kullandığı belirlenen K.Ö, olay yerine daha sonra gelen E.A. gözaltına alındı.
Olayın, 2 yıl önce evinin önünde otururken 2 grup arasındaki silahlı kavgada bir kurşunun isabet etmesi sonucu ölen biri 40 günlük 4 çocuk annesi Şükran Şu'nun ölümü nedeniyle çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. Şu'nun öldüğü olayda kavga eden gruplardan biri olan C.A. suçlanmıştı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 04:53:21
Güncelleme :14 Haziran 2007 Perşembe 04:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?