2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Bilezik hırsızı kameraya yakalandı

Adana'da bir kuyumcudan bilezik alıp kaçan zanlı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde Birinci Durak'ta bulunan kuyumcuya gelen A.Ç. (34), iş yerinde bulunan Kenan Buğday'a (17) bilezik almak istediğini söyledi. Kenan Buğday, vitrindeki bilezikleri çıkararak gösterdi.

Bir süre bilezikleri inceleyen hırsızlık zanlısı A.Ç., Kenan Buğday'dan vitrinden başka bilezik çıkarmasını istedi. Kenan Buğday, eğilip vitrinden bilezik almak istediği anda hırsızlık zanlısı A.Ç. elindeki bileziklerle birlikte iş yerinden çıkarak
kaçtı.

Şahsın elindeki bileziklerle kaçtığını fark eden Kenan Buğday, çevredeki vatandaşlarla birlikte hırsız zanlısının peşine düştü. Hırsızlık zanlısı A.Ç., vatandaşların da yardımıyla kısa sürede yakalandı. Elindeki bilezikleri kuyumcuya veren zanlı A.Ç., vatandaşların bir anlık dalgınlığından yararlanarak tekrar kaçtı. Hırsızlık zanlısı A.Ç., daha sonra polis ekipleri tarafından 2000 Evler Mahallesi'nde yakalandı.

Suçunu itiraf eden zanlı A.Ç. borcu olduğu için böyle bir işe başvurduğunu söylerken sabıkasının da bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca zanlı A.Ç.'nin kuyumcuya gelirken elinde getirdiği ve poşet içerisinde para süsü verilmiş bir deste gazete kağıdı bulundu.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 17:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?