2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Bilgileriyle yarıştılar

BİLGİLERİYLE YARIŞTILAR

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Şubesi tarafından gerçekleştirilen 'Bilgi Yarışması'nda ilköğretim okullarında Seylan 23 Nisan İlköğretim Okulu, lise kategorisinde de İmamoğlu Lisesi birinci oldu.

Adana Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan yarışmaya ilçelerde birincilik elde eden okullar katıldı. 15 ilçeden gelen okullar, ilköğretim ve lise kategorisinde 'Adana Birinciliği' unvanını elde edebilmek için birbiriyle yarışırken, İl Milli Eğitim Müdürvekili Muharrem Gelen de öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Burada konuşan Gelen, “Önemli olan birinci olmak değil burada yarışmaya katılarak bulunduğunuz ilçeleri en iyi şekilde temsil etmenizdir. Bizler hepinizin başarılı olduğuna yürekten inanıyoruz. Bizim gönlümüzde hepiniz birincisiniz” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmaya geçildi. Buna göre ilköğretim okulu kategorisinde Seyhan 23 Nisan İlköğretim Okulu birinci olurken, Çukurova Özel Burç İlköğretim Okulu ikinci, Ceyhan Mithatpaşa İlköğretim Okulu da üçüncülükle yetindi. Liseler arasında yapılan yarışmadaysa; birinciliği İmamoğlu Lisesi elde ederken, Çukurova Seyhan Anadolu Lisesi ikinci, Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi de üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere kupaları ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

BİLGİLERİYLE YARIŞTILAR
BİLGİLERİYLE YARIŞTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 12:05:00
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 12:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?