4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bilici, esnaf genel kurulunda konuştu

Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Güney Bölge Birliği'ne bağlı Kuzey Adana ve Yeşiloba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri'nin olağan genel kurulları yapıldı.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Eğitim ve Hizmet Binası'ndaki Ahi Evran Toplantı Salonu'nda Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı'nın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurullara AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici de katıldı.

Adana ESOB ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği'ne (TESKOMB) bağlı Güney Bölge Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Kazım Barışık, yaptığı konuşmada, hiçbir zaman devlete yük olmadıklarını anlattı.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici de, neden aday olduğunu açıklarken, "Çünkü, bu kentin iyi yönetilmediğini gördüm. Bu kent bizim kentimiz. Hep Adana'da yaşıyoruz. Adana olması gerektiği yerden uzak. Adana ekonomik olarak çok geriledi. Adana'da işler iyi gitmiyor. Bir kuzey Adana bir de güney Adana var. Maalesef iki bölge arasında büyük farklılıklar var. İlla şehri kuzeye taşıyacağım diye projem yok" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 14:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?