4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bilici: 'Sizlere hizmet için varız'

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, Adana'da değişimin şart olduğunu belirterek, "Biz sizlere hizmet için varız. Göreve geldiğimizde Adana’yı yeniden eski günlerine kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Ak belediyeciliğin ilkesinde hizmet var“ dedi.

Havutlu’da eski belde belediye başkanı ve meclis üyesi adayı Mustafa Esenkurt tarafından düzenlenen toplantıya, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mahmut Çelikcan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kurban kesilerek karşılan Mehmet Ali Bilici, Mustafa Esenkurt, birlikte geçmişte siyaset yaptıklarını belirterek, ”Bundan sonra da yine hep birlikte çok iyi işler yapacağız. Yüreğir adayımız Mahmut Çelikcan ile birlikte uyumlu bir çalışma ve ayırım gözetmeden hizmetlerimizi yapacağız. Destek sizden, hizmet bizden” diye konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişci ise, Adana’da değişime ihtiyaç olduğunu, bunu da AK kadroların yapacağını söyledi. Kirişci, ”Biz her zaman adayımızın yanındayız. Sayın Bilici, Adana için bir şanstır. 29 Mart’taki Adana için önemli seçimde sizlerinde desteğiyle Ak kadrolar işbaşına gelecek ve hizmetin en iyisini alacaksınız“ dedi.

Mehmet Ali Bilici, daha sonra Kayışlı Köyü’ne giderek 25 yıllık muhtar Bedri Türk tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın da katıldığı toplantıda konuşan Bilici, “Adanalının parasını çarçur etmeden sizler için hizmet yapacağız. Kayışlı’da çok iyi dostlarımız var. Bedri Türk de bizim eski arkadaşımız. Bir ekmek dağıtım işini yıllardır yapamadılar. İnsanları kuyruk çilesine mahkum ettiler. Adana’da suyu pahalı içiyorsunuz. Biz göreve geldiğimizde 100 gün içinde ekmek problemini ortadan kaldıracağız. Suyu da ucuzlatma bizim sözümüz. Kayışlı için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki, sizlerin desteği olsun“ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?