4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bilici köylülerin sorunlarını dinledi

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, Sarıçam ilçesine bağlı 6 köyü ziyaret ederek, sorunları dinledi.

 Bilici, ”Bende çiftçilik yapıyorum. Sizlerin halinden en iyi ben anlarım. Ahmet Zenbilci kardeşimle birlikte sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

Bilici, beraberinde Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci ile birlikte sırasıyla Dedeler, Büyük Yarımca, Yeniyayla, Mustafalar, Kılıçlı ve Kızıklaş Köylerini ziyaret etti. Gittiği her köyde ilgi ile karşılanan Mehmet Ali Bilici ve Ahmet Zenbilci, köylülerle tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler.

Köy ziyaretlerine il genel meclisi üyeleri de katıldı. Bilici, Kılıçlı Köyü ziyareti sırasında çocuklar tarafından da ilgi gördü. Bilici çocuklara, “Sizler için park sözü veriyorum. Başkan olsam da, olmasam da köyünüze park yaptıracağım” dedi.
Bilici, kendisinin de çiftçilikle uğraştığını belirterek, özellikle son yıllarda gelişim gösteren ve bölgede oldukça çok ekilen zeytin konusunda çok geniş çaplı araştırmalar sonucunda yaklaşık 70 bin fidan diktiklerini söyledi.

Bilici, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Milletvekilliğim döneminde bu bölgeye katkılarım oldu. Özellikle Kılıçlı göletinin yapımında emeğim var. Sizlerin sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Çünkü benim ailemde bende çiftçilik yapıyoruz. Bu nedenle tarımla uğraşan biri olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın. 29 Mart seçimleri Adana için çok önemli. Sizlerinde desteğiyle bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancım sonsuz. Her konuda sizlere destek için çalışacağım. Su sorunu yaşanan yerlerin bu sorunu çözüme kavuşturulacak. Artık sizlerde Sarıçam ve Büyükşehir’in hizmetlerinden faydalanma imkânını bulacaksınız. Köylülerimiz bizim her zaman baş tacımız olacak.”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?