29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Bir otomobil daha kundaklandı

Adana'da bir otomobil, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. Yanan otomobil, 16 yaşındaki bir çocuk tarafından söndürüldü.


Olay, Cumhuriyet Mahallesi 718 Sokak içerisinde saat 19.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmet veren Güney Pide Fırını'nın sahibi Kasım Alıç'a ait 01 PU 881 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce pet şişe içerisinde bulunan bir madde ile yakılmak istendi. Üzerinde brandası da bulanan otomobili ateşe verdikten sonra, pet şişeyi yere atarak kaçan kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Otomobilin alev aldığını gören Kasım Alıç'ın oğlu Uğur Alıç(16), hemen olaya müdahale ederek, otomobili tamamen yanmaktan kurtardı.

Otomobilin üzerinde bulunan brandayı kaldıran 16 yaşındaki Alıç, durumu hemen fırında çalışan babasına bildirdi. Fırına yakın bir yerde park halinde bulunan otomobilinin yanına gelen Kasım Alıç, kısa süreli yaşadığı paniğin ardından olayı polise bildirdi. Hiçbir görgü şahidinin olmadığı olayda polis, bölgede belli noktalarda kontroller başlattı.
Otomobili tamamen yanmaktan kurtaran Uğur Alıç, "Fırında çalışıyordum, bir ışık fark ettim. Hemen otomobilin başına koştum. Otomobil alev almıştı. Ben de otomobilin üzerinde bulunan brandayı kaldırdım. Kimin yaptığını görmedim" dedi.


Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 21:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?