4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Birlik beraberlik içinde olmalıyız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, halkın derdini kendi derdi olarak gördüğünü söyledi.

Seçim çalışmalarını Karayusuflu ve Akkapı’yı ziyaret ederek sürdüren Özlü, bölgedeki okul ve ziyaretgahların bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri ile ilgileneceklerini, yol problemini çözeceklerini, eski belediye binasını ise ortak akıl ile halkın talebi doğrultusunda değerlendireceklerini söyledi.

Daha sonra Akkapı’da düzenlenen toplantıya katılarak halka hitap eden Özlü, yıllardır gündeme gelmesine rağmen bir aşama kaydedilemeyen, milli mücadele döneminde askeri karargah olarak kullanılan Şeyh Cemil Nardalı konağının restore edilerek turizme kazandırılacağını belirtti.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Özlü, “Bizim her kesimin desteğine, oyuna ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içinde Seyhanlıyım diyerek el ele olmalıyız. Eğer birlik ve beraberlik olmazsa hüsrana uğrarız” şeklinde konuştu.

“Halkın derdini kendi derdim olarak kabul ediyorum" diyen Özlü, hayali vaatlerde bulunanlara itibar edilmemesini istedi. Seçimlerden sonra halktan uzak, halkın arasında olmayan bazı siyasilerin aksine, belediye başkanı olduğu zamanda halkın arasında olacağını söyleyen Özlü, “Şimdi aranızdayım, belediye başkanı olduğum zaman da aranızda olacağım” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?