2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Birmot bayi toplantısı Adana'da yapıldı

Türkiye genelinde 2 bin 662 yedek parça bayisi bulunan Birmot’un Adana Bölge Yedek Parça Bayileri’nin katıldığı toplantıya, Birmot Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç da katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öztunç, açılışta yaptığı konuşmada seri olarak temsilcilikler bazında düzenledikleri yedek parça bayi toplantılarının Adana ayağına katılan üyelere teşekkür etti.

Dr. Öztunç, otomotiv sektörünün vazgeçilmez tamamlayıcısı yedek parça konusunda bilgi paylaşımında bulunmak için bir araya geldiklerine işaret ederek, toplantı süresince de yedek parça konusunda deneyimleri paylaşmalarının şirkete yol gösterici olacağını söyledi.
Piyasa sürülen Birmot Akü ve Birmot markalı yeni Scoterlerin de tanıtıldığı toplantıda, Yedek Parça Koordinatörü Memduh Sapmaz ile Birmot Adana Temsilciliği Şube Müdürü Bülent Yalçın da birer konuşma yaptı. Ayrıca, çalışan ve müşteri memnuniyetinde en yüksek noktaya ulaşmayı hedefleyen Birmot’un düzenli aralıklarla yaptığı Yedek Parça Memnuniyet Anketi’nin sonuçları da değerlendirildi.


Toplantı sonrası, Birmot güvencesiyle satışa sunulan Fiat, Alfa-Romeo ve İveco araçlarının yeni modelleri tanıtılarak dileyenlere deneme sürüşü imkanı verildi.

ADANA (İHA)-
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 17:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?