30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Bisikletli hırsız yakayı ele verdi

Adana'da gece geç saatlerde bir işyerine giren ve içerideki elektronik tüm cihazları çalan hırsız fark edilince olayda kullandığı 3 tekerlekli bisikletini de bırakarak kaçtı.

Olay, Kuruköprü Mahallesi Fenerli sokak içerisinde bulanan bir Abdürrezak Antaki İş Merkezi içerisinde bulunan bir muhasebecide gece 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İş merkezi önünde şüpheli tavırlar içerisine giren bir şahıs, sokak içerisinde bulunan bekçilerin dikkatini çekti. Beraberinde getirdiği 3 tekerlekli bisiklete bazı eşyalar yükleyen şahıs, bekçilerin müdahalesi sonucu kaçmaya başladı. Bunun üzerine bekçiler durumu hemen polise bildirdi. Kaçtığı yönde önü kesilen hırsız, bisikletini bırakarak polisten yaya olarak kaçmaya başladı.

Uzun süre takibe alınan hırsız yapılan çalışmalara rağmen bulunamadı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede iş yerinde bulunan tüm elektronik cihazların hırsız tarafından çalındığı ve iş yerinin 6. katta olması nedeniyle de asansör ile aşağı indirdiği belirlendi. Bekçilerin fark etmesi üzerine çaldığı eşyaları ve bisikletini bırakarak kaçan şahsın, asansör içerisinde bulunan diğer bilgisayarları da bisiklete yükleyemediği ortaya çıktı. Cadde ortasında bırakılan 3 tekerlekli bisiklet bir polis tarafından sürülerek inceleme için karakola götürülürken, gecenin karanlığında ara sokaklarda izini kaybettiren şahsın yakalanması için polis soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 09:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?