4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Biz Azim Öztürk'ü desteklemiyoruz'

Seyhan Belediyesi Özel Temizlik İşleri Genel Müdürü Zeki Genç tarafından Hayal Park'ta muhtarlara verilen teşekkür yemeğinde Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk şokunun yaşandığı ortaya çıktı. Programda adı geçmeyen Azim Öztürk salona gelince kendisine tepki gösteren muhtarların büyük bölümünün toplantıyı terk ettiği iddia edildi.

Hayal Park'ta Azim Öztürk'e tepki koyarak ayrıldığı geceyle ilgili Seyhan Belediyesi'nden "Muhtarlardan Azim Öztürk'e Destek" şeklinde basın açıklaması geçildiğini öğrenen muhtarlar, tepkilerini bir basın açıklaması ile dile getirdiler.
78 muhtar adına açıklama yapan Huzurevi Mahalle Muhtarı Mustafa Koçer, Pınar Mahalle Muhtarı Ramazan Serin, Fatih Mahallesi Adem Çetin, "Bizi başka bir toplantı için çağırdılar, fotoğraflarımızı çektiler, sonra da Muhtarlardan Azim Öztürk'e Destek diye uydurma haber yaptılar" diye konuştular.

Seyhan Belediyesi Özel Temizlik İşleri Genel Müdürü Zeki Genç'in kendilerini bizzat telefonda arayarak "Teşekkür yemeğine" çağırdığını, bunun üzerine Hayal Park'taki davete gittiklerini söyleyen muhtarlar, "Yerlerimize oturduktan sonra Azim Öztürk lokantaya girdi. Bunun üzerine muhtar arkadaşlarımızın tamamına yakını lokantayı terk etti. Ancak, önceden çekilen fotoğraflar Seyhan Belediyesi tarafından "Seyhanlı muhtarlardan Başkan Prof. Dr. Öztürk'e destek. Azimle çalışacağız hizmete devam edeceğiz" şeklinde haber servisi yapılmış. Bizi aldatarak kendi siyasi emellerine alet etmeye kalktılar. Buna müsaade etmeyiz. Biz Azim Öztürk'ü desteklemiyoruz" dediler.

Azim Öztürk'e destek verildiği yönünde bir açıklamalarının olmadığını ifade eden muhtarlar, "Bunlar Azim Beyin maaşlı elemanları tarafından hazırlanan haberdir. Yani yalan ve uydurmadır. Biz bırakın destek vermeyi, Azim Öztürk'ü görünce lokantayı terk ettik" şeklinde konuştular.

Bugüne kadar mahallerine hizmet yapmayan Azim Öztürk'ün yanlış haberlerde kendini gündeme getirdiğini ifade eden muhtarlar, daha sonra şunları söylediler:
"Mahallemize gerçekten hizmet yapmış olsa, kendilerini teşekkür ederdik. Gazetelerde haberleri görünce imza toplamaya, olayın doğrusunu kamuoyuna açıklamaya karar verdik. İsim ve imzaları bulunan 78 muhtar olarak Azim Öztürk'ü desteklemediğimizi açıklıyoruz. Kendisi çağrıldığını bilsek lokantaya adım dahi atmazdık."

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 11:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa yüksel IP: 78.169.229.xxx Tarih : 6.03.2009 20:58:53

evet azim öztürk ü bende desteklemiyorum cünkü azim öztürk beni okul hayatımdan etti stajerlık yapmak için basvurdum hatta özellikle para istemedigimi sadece okulu bitirmek için geldigimi  söledim ama kabul etmediler bugunde karsımıza cıkıp biz park yaptık biz pazar yaptık bu lafları bırakıp birazda gençlige yatırım yap azim hoca  ben cocukmuyum gidip parkta oynucam insallah bu yazımı okursunuz azim öztürk