3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

'Biz öyle çok dosyalar gördük'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, her seçim öncesi olduğu gibi, yaklaşan seçimler öncesi hakkında yine çeşitli iddia ve iftiralarla karalama kampanyası başlatıldığını söyledi.

Bir haber ajansının, “Mal bulmuş magripli” gibi Adana’daki yerel bir televizyonun haberine sarılarak zihinleri bulandırmaya çalıştığını ifade eden Başkan Durak, şunları kaydetti:

“40 yılı aşkın Adana’da resmi daire müdürlükleri, müteahhitlik, 28 yıldır belediye meclis üyeliği ile belediye başkanlığı yapmaktayım. Allah’a şükür benim ve aile çevrem hakkında siyasi sataşmalar dışında hiçbir yolsuzluk iddiası olmamıştır. Eşimin ve benim ailem varlıklıdır. Hizmetlerimde kusur bulamayanlar, siyasi rekabette halkın önüne çıkamayanlar her seçim öncesi bu tip çaresizliklere başvurmaktadırlar. Biz çok böyle dosyalar gördük. 25 yıldır aynı senaryoyu yazıyorlar. Bütün dosyalar boş çıkıyor. Adana halkı ailemi ve beni bilir. Herkes şunu iyi bilsin; bu seçimde de bu tip tezviratçılar sonuç alamayacaklardır.”

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 14:53:01
Güncelleme :22 Kasım 2008 Cumartesi 14:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
i.avcı IP: 85.104.8.xxx Tarih : 22.11.2008 18:39:45

sayın başkanım siz kalbinizi ferah tutun kim ne derse desin boşverin,,,dediğiniz gibi sizi tanıyan tanıyoo,,napacaksınız siz söyletileri,,,sizin adana ya yapmış olduğunuz hizmeti kim yapar,,başkaa,,