4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Boluspor maçı ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, futbolcuların üst üste aldıkları galibiyetlerle kendine güvenlerinin geldiğini belirterek, kalan 5 maçı da kazanıp süper lige çıkmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Al, Boluspor ile kendi evlerinde oynadıkları ve 2-0 kazındıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısın da, takımının maçta her isteğini yerien getirdiğini ancak ikinci yarıda takımda lider ya da ağabey bir futbolcu olmadığı için geriye yaslanmak zorunda kaldıklarını belirtti. Al, takımına ikinci yarı sürekli ileri çıkmaları için taktik vermesine rağmen geriye yaslandığını, 1-0 galip olmanın da etkisi olduğunu ifade etti.

Adanaspor'un ligin başlarında kötü sonuçlar aldığını ve düşmemek için oynadığını ancak son zamanlarda iyi bir seri yakalayarak ilk 6 şansı yakaladıklarını belirterek şöyle devam etti:

"Neticede gençliği dinamik hale getirmek lazım. Gençliği yönlendirmek lazım. Doğru bir şekilde yönlendirmek lazım. Taktiksel anlamda, saha çalışmalarında birbirimizden farklı değiliz. Ama buna inanmak takımla bütünleşmek, takımın iç dinamizmini oluşturmak, arkadaşlık duygularını geliştirmek, camiayla bütünleştirmek lazım. Yarın ben kulübü de olmasam bile seyircinin baskısı ve isteğiyle birlikte oyuncuların motivesi tam anlamıyla yerine geliyor. Biz bunları yaptık. Açıkca şunu söyleyeyim bireysel çok çalıştık, ve bu başarıyı yakaladık. Belki süper lige çıkamayacağız ama çok iyi bir seri yakaladık. Çocuklarda üst üste maç kazanınca kendine güveni geldi. Biz kalan 5 maçı kazanıp süper lige çıkmak istiyoruz."

Maç sonunda da Adanasporlu futbolcular 2-0 Boluspor maçını "Aman Adanalı" türküsüyle kutladı. Oyuncular sahanın ortasında bir yuvarlak oluşturarak uzun süre oynadı. Adanaspor'un zenci oyuncuları da Türk usulü oynaması dikkat çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 19:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?