2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Bomba süsü verilmiş pankart polisi alarma geçirdi

köprüye asılan pankart ve altına bırakılan şüpheli paket, polis ekiplerini alarma geçirdi. Paketin içerisinden turuncu bir sıvı ile doldurulmuş serum şişesi ve ampul diye tabir edilen 2 adet iğne çıktı.

Edinilen bilgiye göre sabah saat 07.00 sıralarında Adana’nın Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Kozan Köprüsü’nde bir pankartın asılı olduğu ihbarını alan polis ekipleri ve bomba imha uzmanları olay yerine geldi.

Bomba uzmanları, üzerinde "SSK’nın dağıtılmasına ve kölelik yasalarına karşı mücadeleye MLKP" yazılı bir pankart ve altına bırakılmış bir paket olduğunu görünce, yolun trafiğe kapatılmasını isteyerek, paket üzerinde incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerin ardından paketin içerisinde içi turuncu bir sıvı ile doldurulmuş bir adet büyük serum şişesi ve 2 adet ampul diye tabir edilen iğnenin olduğu anlaşıldı.

 Paket, serum şişesinin ve ampullerin patlayıcı özellikte olabileceği ihtimali ile patlatılmadı. Uzmanlar, serum şişesinin içerisindeki turuncu sıvının ne olduğu anlamak için şişeyi ve yanındaki ampulleri incelemeye aldı.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

adana
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 09:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?