4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Borsa yönetiminden CEYGİD'e ziyaret

Yeni seçilen Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetim kurulu üyeleri Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği’ni (CEYGİD) ziyaret etti.

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karagözoğlu ve Meclis Başkanı Selami Köfteci, Başkan Yardımcısı İbrahim Ülker Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Bozçalar, Bahri Gümüş ve Hüseyin Telli’den oluşan heyet CEYGİD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Ceyhan’ın geleceği için sivil toplum kuruluşlarının kolektif şuur içinde hareket etmeleri gerektiğini belirten CTB Başkanı Ahmet Karagözoğlu, “Ceyhan'ın içinde bulunduğu sorunlarını aşması için Ceyhan'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi kaçınılmazdır. CTB olarak Ceyhan için faydalı olan her projeyi desteklemeye hazırız” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren CEYGİD Başkanı Ahmet Turan Tititirinli, “Ceyhan'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının birbirlerine daha sık ziyarette bulunmaları Ceyhan için çok iyi olacak. Ceyhanlılar olarak geleceğin enerji şehri olmak istiyorsak ortak akıl toplantıları yapmamız gerekiyor. Hepimiz Ceyhan’ın hak ettiği yere gelmesi için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?