2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Boşanmak isteyen eşini bıçakladı

Adana'da, psikolojik sorunları nedeniyle bir süre hastanede tedavi gördüğü belirlenen bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen 10 yıllık karısını 2 çocuğunun gözleri önünde 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

2000 Evler Mahallesi 27 sokak Sevgi Apartmanı'nda oturan Aşkın Yalçın (34), Erzincan'daki ailesinin yanına taşınan ancak, boşanma işlemleri için kente dönen eşi Serap Yalçın (28) ile tartıştı.

Yalçın, mutfaktan aldığı bıçakla kızı Ceren (4) ve oğlu Eren'in (8) gözleri önünde eşini bıçakladı. Çocukları ve eşinin çığlıkları üzerine Aşkın Yalçın, cep telefonuyla 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.

Ambulansla Adana Numune Hastanesine kaldırılan Serap Yalçın'ın, vücudunun 7 yerinden bıçaklandığı, durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayın ardından eve gelen polis ekiplerine “Karımı ben vurdum” diyerek elindeki bıçakla teslim olan Yalçın, çok üzgün olduğunu, “karısını kaybetme korkusu” ile olayı gerçekleştirdiğini savundu.

Aşkın Yalçın'ın bitişikteki apartmanda yaşayan annesi Sıdıka Yalçın, AA muhabirine, oğlunun daha önce iki kez Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğünü, buna karşın cinnet getirerek eşini zaman zaman darbettiğini, geçen yıl gelininin neredeyse tüm dişlerinin, oğlu tarafından kırıldığını anlattı.

Anne Yalçın, gelininin, yaşadığı sıkıntılar nedeniyle geçen yıl kızı Ceren ile oğlu Eren'i de alarak Erzincan'da yaşayan ailesinin yanına gittiğini belirtti.

Genç kadının boşanmak için mahkemeye başvurduğunu, oğlunun ise eşiyle yeniden birlikte yaşamak istediğini belirten Yalçın, şunları söyledi:
“Cumartesi günü eve gelen Serap, birlikte olmanın imkansız olduğunu söyleyerek ayrılma kararının sürdürdüğünü söyledi, bugün de Erzincan'a geri dönmek için biletini almıştı. Otobüsün kalkmasına 1 saat kala benim yanımda otururken, Aşkın'ın kendisini çağırdığını söyleyerek, evine gitti. 5-10 dakika sonra da çığlık sesleri duyduk. Yukarı çıktığımda her yer kan içindeydi. Çocuklar korkularından kımıldamadan, sürekli ağlıyorlardı. Oğlumun tedavi ettirilmesini istiyorum. Onun ömür boyu psikolojik tedaviye ihtiyacı var.”

 

AA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 11:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?