29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Boşanmak isteyen eşini öldürdü

Adana'da bir kişi, boşanmak isteyen karısını çalıştığı akaryakıt istasyonunun mutfağında 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Adana-Mersin karayolu, Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonunda işçi olarak çalışan Kenan G. (41), Adana Otogarı karşısındaki bir akaryakıt istasyonunda çalışan eşi Funda G.'nin (36) iş yerine gitti. Kenan G, kendisinden boşanmak istediğini öğrendiği eşiyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, Funda G. tartışmanın büyümesi üzerine sert bir cisimle Kenan G.'ye vurdu. Başından yaralanan Kenan G. mutfakta eline geçirdiği 2 bıçakla eşine saldırdı. Yere yatırıp karısının vücuduna rastgele bıçakları saplayan Kenan G. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı başından yaralı olduğu için Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunda 27 bıçak darbesi tespit edilen Funda G.'nin hastaneye gelmeden önce öldüğü anlaşıldı. 3 çocuk annesi Funda G.'nin, çevresindekilere boşanmak istediğini ancak kocasının kendisini öldürmeye kalkışabileceğini söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 17:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?