3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Botaş CUP 8-10 Ekim'de

BOTAŞ Spor Kulübü, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, TSYD Adana Şubesi ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) birlikte organize ettiği BOTAŞ Cup, 8-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BOTAŞ Spor, Ceyhan Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Samsun Basket Kulübü'nün katıldığı turnuvanın maçları, Menderes Spor Salonu'nda oynanacak.

8 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da protokol mensuplarının gösteri maçıyla başlayacak olan turnuvada ilk gün saat 17.00'da BOTAŞ Spor ile Ceyhan Belediyespor karşılaşacak. 19.00'da ise Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Samsun Basket Kulübü karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın ikinci günü 17.00'da Ceyhan Belediyespor-Samsun Basket Kulübü, 19.00'da BOTAŞ Spor-Mersin Büyükşehir Belediyespor, üçüncü gün ise 17.00'da Ceyhan Belediyespor-Samsun Basket Kulübü, 19.00'da da BOTAŞ Spor-Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak. Aynı gün 20.45'te ödül töreni yapılacak.

BOTAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven'in de katıldığı Seyhan Oteli'ndeki basın toplantısında, "BOTAŞ" denilince "ben" kelimesinin olmadığını, tüm spor camiasının "biz" olarak BOTAŞ’ı ifade ettiğini belirtti. Kendilerine herkesin sahip çıktığını belirten Kutlu, “Adanalılara böyle bayan organizasyonlarına duyarlı davrandıkları için teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz, bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz BOTAŞ Cup’a sahip çıkan tüm spor camiasına minettarız. Bu turnuvanın ana teması takımın hem son durumunu görmek hem de BOTAŞ’ın geleneksel hale getirdiği bir faaliyeti devam ettirmektir. Turnuvamızı izlemeye tüm Adanalıları davet ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?