3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Botaşspor'dan Durak'a ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, basketbolu sevdirdikleri için Botaşspor’a teşekkür ettiğini söyledi.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Nihat Geven ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i makamında kabul eden Başkan Durak, amatör spora destek vermeyi sürdüreceğini anlattı.

Sporun her kademesinde gençlerin yetişmesi için belediyelerin desteğinin son derece önemli olduğunu ifade eden Durak, “Özellikle amatör spor kulüp yöneticileriyle gençler arasındaki ilişkilerde belediye olarak destek vermeye devam edeceğiz. Botaşspor da bizim gözbebeğimiz. Basketbol sporu, salon sporudur. Daha aydın, daha eğitimli insanların ilgi duyduğu daldır. Bu yönden de sizleri tebrik ederiz” şeklinde konuştu.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu da, Botaşspor’a ve amatör sporun tüm dallarına bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Durak’a teşekkür etti. Kutlu, “Biz Botaşspor olarak basketbolu ilköğretim okullarında yaygınlaştırıyoruz. Bu yönde Türkiye genelinde başarılar elde ettik. Bu hedefte emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 14:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?