2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Botaşspor'dan Vali Atış'a ziyaret

Mersin'de 29 Mayıs-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Küçük Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Botaşspor takımı, Adana Valisi İlhan Atış'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ve basketbolcular, şampiyonluk sevincini paylaştıkları Vali Atış'la bir süre sohbet ettiler.

Vali Atış, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Son zamanlarda öğrencilerin kendilerini her alanda sevindirmeye başladığını belirten Atış, "Bu kupadan dolayı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Her alanda devamlı daha ileriye gitmek durumundayız. Bunu da başaracağız" dedi.

Vali Atış, Botaşspor antrenörlüğünden istifa eden Ceyhun Yıldızoğlu'nun, istifasına Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin takıma destek vermediğini gerekçe göstermesinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

"Bu kadar başarılı bir insan Valiliğin desteğinin yeterli olmadığını söylüyorsa doğrudur. Valilik olarak çok fazla destek olamadık. Ama istifasını buna bağlamasaydı daha doğru olurdu. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum."

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de, Botaşspor'un, kentte basketbolun gelişmesi için güzel bir alt yapı oluşturduğunu belirtti.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise, okulların spor salonlarının bakımsızlığından yakındı. Kutlu, çeşitli turnuvaların düzenlendiği bu salonların bakımının Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılması için Vali Atış'tan yardım istedi.
Vali Atış ve sporcular, ziyaret sonunda Valilik girişinde şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 13:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?