1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Boyacıya dizide rol teklifi

AYAKABI BOYACISINA DİZİDE ROL TEKLİFİ

Adana'da, dört yıl önce çalıştığı fabrikadan çıkarıldığı için ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Vural Gander, "Hanımın Çiftliği" dizisinin yönetmeninin yeni çekeceği dizi filmde rol teklif ettiğini ileri sürdü.

Bir çocuk babası Vural Gander (27), işsizlik sorununu ayakkabı boyacılığı yaparak ortadan kaldırdı. Tezgahının tasarımından sandığına, giysilerinden boynundaki kolyesine kadar kendi tarzını oluşturan Gander, şimdi işinden çok memnun olduğunu söyledi.

Reşatbey Mahallesi Vali Yolu Caddesi üzerindeki trafik ışıklarının yanında kendisine özgü tarzıyla ayakkabı boyacılığı yapan Gander, gençlik yıllarında Adana Demirspor'da futbol oynadığını, geçirdiği bir sakatlık yüzünden futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirterek, "Futbol hayatım noktalandı ama taraftarlığım sürmeye devam etti. Bu yüzden bende ayakkabı boyama tahtama renklerine gönül verdiğim takımımın bayrağını astım" dedi.

Emeğinin karşılığını aldığını ve yaptığı işten gayet memnun olduğunu anlatan Gander, şöyle konuştu: "Birkaç gün önce müşterimin ayakkabısını boyarken önümde bir cip durdu. Cipteki adam, Hanımın Çiftliği dizisinin yönetmeniymiş. Bana 'Çok dikkatimi çektin. Yeni bir dizi çekmeyi düşünüyoruz. Sen de kabul edersen dizi de oynamanı istiyorum' dedi."

Bir dizi filmde oynayarak televizyona çıkmanın kendisi için hayal olduğunu vurgulayan Gander, "Şimdilik bu teklifi düşünüyorum. Kısmetse oynarım" ifadelerini kullandı.

AYAKABI BOYACISINA DİZİDE ROL TEKLİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 14:25:04
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 14:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?