4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Böyle olur futbolcunun aşkı!

KALECİDEN SEVGİLİYE 10 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE EVLENME TEKLİFİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yedek kalecisi Tolgahan Acar, Orduspor maçı sonrası tribündeki sevgilisi Burcu'ya yaklaşık 10 bin taraftar önünde diz çökerek evlenme teklifi yaptı. Burcu Arpat, ise yüksek sesle "evet" diye bağırarak evlenme teklifini kabul etti.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor dün kendi evinde karşılaştığı Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak maçtan sonra yaşananlar ise maçı gölgede bıraktı. Karşılaşma sonrası Turuncu-beyazlı futbolcular galibiyetin sevincini taraftarlarla paylaştı. Futbolcular sahanın ortasında, müzik eşliğinde çifte golü "Çiftetelli" oynayarak kutladılar. Bu arada, eline mikrofonu alan Adanaspor'un yedek kalecisi Tolgahan Acar, yaklaşık 10 bin taraftarın önünde tribündeki sevgilisi Burcu Arpat'a evlenme teklifinde

bulundu. Acar, önce sevgilisini çok sevdiğini belirterek daha sonra binlerce taraftarın önünde diz çöküp "Burcu benimle evlenir misin?'' diyerek evlenme teklifinde bulundu. Tribündeki Acar'ın sevgilisi Burcu Arpat önce şaşırıp daha sonra büyük bir sevinç yaşadıktan sonra yüksek sesle "evet" diye bağırarak cevabını verdi. Bu cevapla büyük bir sevinç yaşayan Tolgahan Acar'ı futbolcu arkadaşları alkışlayarak kutladı.

Tolgahan Acar, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle evlenmeyi düşündüğünü ancak evlenme teklifini sürpriz bir şekilde yapmayı düşündüğünü belirterek, "Sevgilime sürpriz yapmak istiyordum. Özel bir şey olsun unutulmasın diye statta evlenme teklifi yaptım. O da teklifimi kabul etti, çok mutluyum" dedi.

Tolgahan Acar daha sonra sevgilisi Burcu Arpat'ı Adanasporlu yöneticilerden istedi. Yöneticiler ise Burcu'yu Tolgahan'a verdi. Önümüzdeki günlerde çiftin düğün yapacağı bildirildi.

KALECİDEN SEVGİLİYE 10 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE EVLENME TEKLİFİ
KALECİDEN SEVGİLİYE 10 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE EVLENME TEKLİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 09:26:03
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 09:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?