4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Brezilya usulü kutlama

TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Bugün yapılan idmanda düz koşu yapan kaleci Egemen, Aydın ve Çetin’in Fethiyespor karşılaşmasında forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu bildirildi.
Fethiyespor deplasmanından 3 puanla dönmeyi arzu ettiklerini belirten Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Önder Serin, “Ligde rahat adımlar atmak için öncelikle bu haftaki rakibimizi yenmemiz, sonra da yolumuza devam etmemiz lazım” dedi.

Arkadaşlık ve kardeşlik ortamının daha da arttığını ve bunun neticesinde antrenman sonrası takım kaptanı Cem Yanık’ın doğum gününün Brezilya usulü ile kutlandığını belirten Önder Serin, “Takımda arkadaşlık ve kardeşlik ortamının ne kadar arttığını bu doğum günü kutlamasında hep birlikte gördük” şeklinde konuştu.

Kulübe kalıcı gelir sağlamak için yönetim kurulu olarak büyük çaba harcadıklarını belirten Serin, “Garanti Bankası ile çalışma içerisine girdik. Önümüzdeki hafta içerisinde bankanın kredi kartları konusunda büyük mesafe alıp, kulübümüze kalıcı gelir sağlayacağız” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Serin, takımda kolej havası yaratmak için idari, teknik kadro ve futbolcuların yeni yapılan takım elbise ile Fethiye’ye gideceğini de kaydetti. Serin, yeni takım elbiseyi futbolcu Hacı Kalın’ı giydirerek tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:30:34
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 17:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?