4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bu da aşureli açılış

AŞURELİ AÇILIŞ

Adana’da 3 yıldır hizmet veren Retürk VIP Gayrimenkul yeni yılda yeni şubesi ile hizmete girdi. Açılış öncesi Muharrem dolayısıyla misafirlere aşure dağıtıldı.

Turgut Özal Bulvarı’nda hizmete giren Retürk Gayrimenkul’ün açılışını Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat ve Retürk Gayrimenkul Bölge Müdürü Umut Metin birlikte yaptı.

Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, burada yaptığı konuşmada, son dönemlerde açılan iş yerlerinin Adana için önemli olduğunu söyledi.

Retürk Gayrimenkul Bölge Müdürü Umut Metin ise, küresel ekonomik krizin, finans ve gayrimenkul piyasaları başta olmak üzere, tüm dünyada etkisini sürdürdüğünü ifade etti. Piyasaları olumsuz etkileyen kriz ortamında küçülerek korunmak yerine büyüme gayreti gösterip ekonominin canlanmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Metin, “Yeni yıl yeni başlangıçlar demek. Retürk VIP Gayrimenkul 2010 yılı itibariyle, vatan ve bayrak için gözlerini bile kırpmadan canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizin birinci derece yakınlarından hiçbir zaman hizmet bedeli talep etmeyecektir. Altını çizerek söylüyorum bu bir kampanya değildir. Bu bizim vefa ve minnet borcumuzun ifade ediliş biçimidir” diye konuştu.

AŞURELİ AÇILIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 11:18:01
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 15:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?