4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bu da laptop çetesi!

FACEBOOK'TA TANIŞTIKLARI KİŞİNİN BİLGİSAYARINI ÇALDILAR

Adana'da bir kadın, Facebook'ta tanıştığı bir kişinin dizüstü bilgisayarını kocası ve ablasıyla birlikte çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Göksun A. (29), bir süre önce Facebook'ta Ekrem A. ile tanışarak görüşmeye başladı. Göksun A., Bursa'da yaşayan Ekrem A.'yı yüzyüze görüşmek için Adana'ya davet etti.

Adana'ya gelen Ekrem A.'yı otogarda Göksun A.'nın ablası Günay G. (31) karşıladı. Günay G., yoldan geldiği için acıkmış olabileceğini söyleyerek Ekrem A.'ya Adana'nın yöresel yemeklerinden şırdan yedirmek için beraber bir şırdancıya gitti.

Burada oturdukları sırada Günay G., Ekrem A.'nın bir anlık dalgınlığından

yararlanıp dizüstü bilgisayarını çantasıyla alarak kaçtı ve kayıplara karıştı. Ekrem A.'nın Adana Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne şikayeti üzerine, Günay G., Göksun A. ve bilgisayarın çalınmasında yardımcı olduğu gerekçesiyle kocası Abdulhalim A. (31) gözaltına alındı. Göksun A. ve Ekrem A.'nın internet üzerindeki görüşmeleri incelemeye alındı.

Emniyetteki gözaltı sürelerinin bitmesinin ardından Adana Adli Tıp Birimi'nden sağlık raporu alınan zanlılar adliyeye sevk edildiler.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

FACEBOOK'TA TANIŞTIKLARI KİŞİNİN BİLGİSAYARINI ÇALDILAR
FACEBOOK'TA TANIŞTIKLARI KİŞİNİN BİLGİSAYARINI ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 11:28:00
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 12:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?