4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bu hafta bahtımızda bu varmış!

Bank Asya 1. Lig'de Adanaspor, kendi sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, maç sonrası yaptığı açıklamada, Karşıyaka karşısında çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen tek gol bulduklarını söyleyerek, "Karşılaşmaya çok iyi başladık, ancak pozisyon bulma, oyunu yönlendirme, kapanan rakibi açma adına girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda maçı koparma adına sahaya çıktık. İyi başladık, ama kalemizde gördüğümüz gol bir 10 dakika bocalamamıza neden oldu, daha sonra skoru eşitleyince oyunu almak için riskler aldık, ama olmadı.
Maçtan 1 puan ile ayrıldık. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Sahada futbol adına gerekeni yaptılar. Yoğun maç trafiği nedeniyle futbolcularım yorgun olmalarına karşın iyi mücadele ettiler. Artık önümüze bakacağız. Kaybettiğimiz puanları gelecek haftalarda telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Karşılaşmada net 5 gol pozisyonuna girdiklerini, ikinci yarının başında yedikleri şok golle yenik duruma düştüklerini, bu nedenle oyuncu değişikliklerini öne geçmek için kullandığını vurgulayan Al, "Yaptığımız oyuncu değişiklikleri doğru oldu. Bir yap toptan golü bulduk. Golü bulduktan sonra da gol pozisyonları oldu. Oyunun hakimi tamamen biz olduk, ama galip gelemedik. Bu hafta bahtımızda bu varmış" şeklinde konuştu.

Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal ise, hem ilk yarı hem de ikinci yarıda her iki takımın da taraftarlara güzel bir maç seyrettirdiklerini söyledi. Maçın genelinde istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarının altını çizen Kapsal, "Ama son vuruşlarda ve final paslarında daha başarılı olsaydık bizim adımıza daha iyi olacaktı. Adanaspor iyi mücadele etti. Önümüzde 9 final maçımız var. Futbolcularım müthiş işler yapıyorlar. Bu kadar genç, bu kadar ucuz kadro ile sezon başından beri bu maratonu kovalıyoruz. Bu iyi oyunu galibiyetle taçlandırmamız gerekirdi, ama olmadı. Önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var, artık ona odaklandık" ifadelerini kullandı. Kapsal, ligde en az maliyetle kurulan 2 takımdan birisi olduklarını belirterek, ilerleyen günlerde daha da başarılı olacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 17:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?