4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bu sefer de kaçak 'tüp'

Adana’da, zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, bakkal ve manavlarda satışa sunulan yaklaşık 200 adet korsan piknik tüp ele geçirildi.

Merkez Seyhan İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çeşitli mahallelerdeki bakkal ve marketlere operasyon düzenledi. Bakkal ve marketlerde en az 5’er adet korsan piknik tüp ele geçiren zabıta ekipleri yaklaşık 200 korsan tüpe el koyarken, iş yeri sahipleri hakkında da işlem yaptı.

Operasyon sırasında korsan tüp satmadığını söyleyen bir bakkalın evinde yapılan aramada ise korsan piknik tüpler ele geçirildi. Dünden itibaren korsan tüp satmadığını ileri süren bakkal, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi.

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Çay, Seyhan’da 40 ayrı iş yerinin korsan tüp sattığı yönde ihbar aldıklarını belirterek, operasyon başlattıklarını söyledi.

Korsan tüp satanlara yönelik operasyonların devam edeceğini kaydeden Çay, "İnsanların hayatı hiçe sayılıyor. Bunu yapanlar ve satanlar hakkında gerekli işlemi yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 14:18:29
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 16:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?