3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Büfecinin 100 bin YTL'lik borç intiharı

Adana'da 100 bin YTL'lik borç yüzünden bunalıma giren büfeci, iş yerinde pompalı tüfekle intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Güzelyalı Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan "Baba Tekel" isimli büfede meydana geldi.

İddiaya göre, Tahsin Özdemir (58), büyük oğlu Ufuk Özdemir (26) için açtığı Tekel büfesinin iş yapmayıp, 100 bin YTL borçla kapanmasından sonra bunalıma girdi.

Özdemir, kendisinin işlettiği büfenin kapısını kapatarak, ruhsatlı pompalı tüfeği çenesine dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşuları, 155 ve 112'yi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Tahsin Özdemir kurtarılamadı.

Özdemir'in intihar ettiği haberini alan eşi Günay ile oğlu Umut, olay yerine geldi. Eşinin öldüğünü öğrenen Günay Özdemir, "Bırakın beni, ben sevgilimin yanına gideceğim. Ben gece 02.00'lere kadar kimi bekleyeceğim. Aslanım sen niye yaptın. Benim canım nereye gittin. Çocuklarını bırakıp nereye gittin. Beni de al yanına götür" diye ağıt yakıp, baygınlık geçirdi.

Yakınlarının desteğiyle bir iş yerine alınan Günay Özdemir ve oğlu Umut (23), olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra sakinleşti. Daha sonra olay yerine gelen Tahsin Özdemir'in oğlu Ufuk Özdemir babasının cenazesini görmek için polislerle tartıştı. Ufuk Özdemir, yakınları ve polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 16:45:44
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 16:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?