4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bugün 'Milliyetçiler Günü'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı tarafından "3 Mayıs Milliyetçiler günü" nedeniyle "Türk Milliyetçi Hareketinin Dünü Bugünü ve Yarını" konulu konferans düzenlendi.

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, konferansın düzenlendiği Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yaptığı konuşmada, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'nün kendileri için öneminin çok büyük olduğunu söyledi. Erdoğan, 3 Mayıs'ın manasına uygun bir konferans düzenlediklerini belirterek, "Bugünlerde milliyetçiliği hafızalarda yenilemeli ve hatırlatmalıyız. Bizim milliyetçiliğimiz siyasi noktada merkezdedir" dedi.

Milliyetçiliğin bazı kişiler tarafından kredi kartı gibi harcayıp ekstresini de MHP'yi ödetmeye çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, "Biz kavgayla değil başarılarımızla ve becerimizle anılmak isteniyoruz. Biz hamasetle değil sağduyu ile anılmak istiyoruz" diye konuştu.

Erdoğan, milliyetçiliğin kendileri için bir kara sevda olduğunu ifade ederek, "Bizim kara sevdamız bu milleti birlik ve beraberlik içinde daha iyi şartlarda yaşatmaktır. Bu bizim hem kara sevdamız hem en büyük düşümüzdür" dedi.

Eroğan'ın konuşmasının ardından Yrd. Doç. Dr. Ruhi Ersoy, "Türk Milliyetçi Hareketinin Dünü Bugünü ve Yarını" konulu konferans verdi.Konferansa, MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve çok sayıda MHP'li katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 19:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?