2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

'Buldum' dediği bebek, çocuğu çıktı!

Adana'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kadın, kucağındaki 9 aylık bebeği bulduğunu söyleyerek polis merkezine başvurdu.

Polis merkezine gelen Aşkın Uğurludoğan, Deniz Canlı'nın resmi nikahsız eşi olduğunu bebeğin de babası olduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Denizli Polis Merkezi'ne kucağında 9 aylık bir kız bebekle gelen Deniz Canlı (24), çocuğu terk edilmiş olarak bir evin önünde bulduğunu söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri çocuğun anne ve babasını aramaya başladı. Bebeği getiren Deniz Canlı'yı bir süre polis merkezinde tutan ekipler, arama çalışmalarına devam etti.

Bebeği bir an olsun kucağından indirmeyen Canlı, çocuğu Denizli mahallesinde bir evin önünde bulduğunu ve kendisinin Kuruköprü Mahallesinde oturduğunu söyledi, ancak gerçek 1 saat kadar sonra ortaya çıktı. Polis merkezine gelen Aşkın Uğurludoğan (32), adlı kişi, Deniz Canlı'nın resmi nikahsız eşi olduğunu ve bebeğin de babası olduğunu söyledi. Uğurludoğan, eşine tepki gösterirken; polis ekipleri ve basın mensupları da olayın şaşkınlığını yaşadı.

Yakınlarının kendisine haber vermesiyle polis merkezine geldiğini ve eşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten Uğurludoğan, "Daha önce eşim hiç böyle bir şey yapmamıştı. Eşimin psikolojik rahatsızlığı var. Haplarını kullanmadığı için bunu yapmıştır" dedi.

İşsiz olduğu öğrenilen Aşkın Uğurludoğan, uzun süre Beysim adındaki kızına kavuşmanın sevincini yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 10:22:08
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 10:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?