29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Bulvar kaldırıma kavuşuyor

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'ndeki Adana-Koop yerleşim bölgesini ikiye ayıran, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı merhum Gazeteci Çoban Yurtçu'nun adını taşıyan bulvar kaldırıma kavuşuyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmayla çift gidiş-gelişli yaklaşık bir kilometrelik bulvarın her iki tarafındaki kaldırıma parke taşlar döşenmeye başlandı. Çoğunluğu devlete ait olmak üzere ana okulundan liseye kadar 13 kadar okulun bulunduğu ve bu yüzden 10 binlerce öğrencinin her gün trafiğe çıkmak zorunda kaldığı yerleşim bölgesindeki söz konusu çalışma, özellikle velileri sevindirdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen "Bu yerleşim bölgesinde uzun yıllardır kaldırım eksikliği bulunuyordu. Biz, biraz da bölgedeki konut inşaatlarının tamamen bitmesini, mahallenin tamamen oturuma açılmış olmasını gözeterek çalışmayı aceleye getirmedik. Nihayetinde bir ay süren çalışma ile merhum gazetecinin isminin yaşatıldığı bulvarın kaldırımlarını düzenledik. Çalışmanın sonuna geldik. Birkaç gün sonra parke taşlı kaldırım çalışması bitecek. Bundan son derece mutluyuz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 10:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?