4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bush'a 335 dolarlık kebap faturası

Adana'da bir kebapçı, Barack Obama'ya gönderdiği metrelik Adana Kebabı'nı George W. Bush'un yediğini ileri sürerek, Bush'a 335 dolarlık kebap faturası çıkarttı.

Adanalı kebapçı Golcuooğlu'nun, Barack Obama için Beyaz Saray'a gönderdiği 5 metrelik kebabın karşılığında, George W. Bush'tan yeni yıl tebrik kartı geldi. Obama'nın 20 Ocak'ta göreve başlayacağını hesaba katmadan, erken gönderilen kebabı Bush'un yediğini ileri süren restoran işletmecileri, Beyaz Saray'a bir mektup yazarak, George W. Bush'tan kebabın parasını istedi.

Restoran ortağı Emin Yıldırım mektubunda, "Sayın Bush; gönderdiğimiz kebap senin için değildi. Lütfen parasını gönder" ifadelerine yer verdi.

Kebap bedeli olarak kargo ücreti de dahil Bush'tan 335 dolar talep eden Yıldırım, "Barack Obama'nın seçim zaferi onuruna hazırlanan metrelik kebabı kendisinin yediğini, yeni yılda gönderdiği yılbaşı tebriğiyle anladık. Bu bizi isyan ettirdi. Bir hata yapıp, 20 Ocak'ta göreve başlayacak Obama için 14 Kasım'da Beyaz Saray'a kebap göndermiştik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?