1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Büyükşehir atakta

BÜYÜKŞEHİR ATAKTA

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Dünya Bankası ile Çukurova Kalkınma Ajansı kredilerinden yararlanabilmek amacıyla Strateji Geliştirme Dairesi’ne bağlı Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü kadrosunu güçlendirdiklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratlarından Sait Altıparmak’ın Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne atandığını belirten Başkan Vekili Aldırmaz, aynı şubede uzman olarak görev yapan Onur Noyener ve Emine Özalp ile birlikte Avrupa Birliği projeleri konusunda kentte, bir İnkübasyon Merkezi oluşturmaya yönelik önemli bir adım atıldığını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak, proje hazırlanmasıyla ilgili tüm sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarına destek sağlamak, işbirliği yapmak, Adana’nın tanıtımı ve gelişimi ile ilgili her türlü projeler üretmek için oluşturulan bu birimin, proje yarın eğitimine başlayacağını anlatan Aldırmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu hafta sonu konuyla ilgili (Cumartesi-Pazar) Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Recai Kuş eğitim verecektir. Bundan sonra tüm bilgilendirme ve proje çalışmalarının daha sağlıklı yönlendirilmesi, sonuç alınabilmesi için Koordinasyon Merkezi yapılandırılacaktır. Kısacası belediyemizde bir “proje avcılığı merkezi” oluşturulmaktadır. Ekip ilk çalışma döneminde Avrupa Birliği’ne yönelik olarak Ulusal Ajansa 1, Çukurova Kalkınma Ajansı’na 3 proje sunmak üzere çalışmalarına başlamıştır."

BÜYÜKŞEHİR ATAKTA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 14:20:05
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 14:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?