2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Büyükşehir Belediyesi'nden kampanya

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. tarafından yaptırılmakta olan kiremit çatılı bahçeli evler için “Şimdi al, ucuz al” kampanyası başlattıklarını söyledi.

Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile belediyelerin ortaklaşa düzenlediği “Şimdi al ucuz al” sloganı adı altında başlatılan alışveriş kampanyası kapsamında organize edilen yürüyüşten sonra katılımcılar Başkan Durak’ı makamında ziyaret etti.

Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkan ve yöneticilerini ağırlayan Başkan Durak, Büyükşehir Belediyesi güvencesindeki Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. tarafından Karahan, Şambayadı ve Kabasakal bölgelerinde yapılmakta olan, her keseye uygun, kiremit çatılı konutlar için “Şimdi al ucuz al” kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Meslek odaları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri başta olmak üzere herkesi bu kampanyaya davet eden Durak, “Cebinde biraz parası olan gelsin her keseye uygun evimiz var. Peşin olduğu taktirde konut fiyatlarında çok büyük indirim yapacağız. Dileyen site bütünlüğünde de alabilir" dedi.

Kampanya nedeniyle Başkan Durak’a teşekkür eden meslek odaları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri de, bu imkandan yararlanacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
temelgok IP: 212.156.9.xxx Tarih : 2.12.2008 17:39:57

giderken bu ne hiz, olur mu şaibeli iş olur mu sayin başkanim yaparmi hangi işinde varki bunda da olsun yok yok kalbinize kötuluk getirmeyin olmaz olamaz başkanım yapmaz.