4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Büyükşehir'den muhteşem şölen

Adana Büyükşehir Belediyesi, geleneksel sünnet şöleninde 4 bin 400 çocuğu daha sünnet ettirdi. Sünnet şöleninde sahne alan sanatçı Seda Sayan izleyenleri coşturdu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü tertiplenin sünnet şöleni, Yüreğir Spor Salonu'nda yapıldı. Başkanlığı döneminde çok sayıda çocuğu şölenle sünnet ettirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, yaklaşık 25 yıl önce kirveliğini yaptığı bazı kişilerin yakın zamanda düzenlenecek olan toplu nikah töreninde de nikahlarını kıyacağını söyledi.

Vatandaşlardan adaylık konusunda görüşlerini aldığını söyleyen Başkan Durak, "Mektuplara verilen cevaplarda yeniden aday olmam istendi. Hangi partiden aday olayım dediğimde de kimi 'bağımsız ol', kimi ise 'sen karar ver' dedi. Ben de bana vatandaşların verdiği yetkiyle kararımı MHP'den yana kullandım" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan sanatçı Seda Sayan, kendi oğlunun kirveliğini de Başkan Durak'ın yaptığını belirterek sünnet olacak çocukların kirveliğinin simgesi olarak Başkan Durak'ın koluna kırmızı kurdele bağladı. Şölen kapsamında 4 bin 400 çocuğun bir hafta içerisinde çeşitli sağlık ocaklarında sünnet ettirilecekleri öğrenildi.

Şölene, MHP'nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, Yüreğir adayı Recai Doğan, Çukurova Abdülkadir Üçkardeşler ile İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 23:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?