2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Büyükşehir’den şeffaf ihale

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEFFAF İHALE

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Cuma günü yapılacak olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğundaki ‘hizmet alımı’ ihalesinin basın mensuplarına açık olduğu gibi, dileyen televizyon kanallarının da canlı yayınlayabileceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi yönetimi olarak şeffaflığa çok önem verdiklerini vurgulayan Başkan Vekili Aldırmaz, “Hem meclisimiz, hem de ihalelerimiz halka ve basına açıktır” dedi.

Bu nedenle büyük ihalelerde yeni bir uygulamaya imza atacaklarını kaydeden Başkan Vekili Aldırmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Büyük ihalelerle ilgili genelge yayınladım. Kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacak şekilde şartmane hazırlanması talimatını verdim. Kamunun menfaati dışında bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz.

15 Nisan 2011 Cuma günü Encümen Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğundaki ‘hizmet alımı’ ihalesini basın mensupları huzurunda yapacağız. Ayrıca, ihalenin tamamını dileyen televizyon kanalı canlı yayınlayabilir. Özellikle televizyon kanallarının ihalemizi canlı yayınlamasını istiyorum”.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 13:48:05
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 14:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?