5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Çağdaş Ergin: Lige katılma defterini kapattık

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup takımlarından Adanaspor’un tasfiye edileceği bildirildi.

Adanaspor Başkanı Çağdaş Ergin, iki sezondur tüm uğraşlarına rağmen turuncu-beyazlı takıma sahip çıkacak bir kişi bulamadıklarını belirterek, "Bundan sonra bizim yapacağımız bir şey kalmadı. Kulübü yavaş yavaş tasfiye edeceğiz" dedi.

Başkan Ergin, Adanaspor’un yaşatılması yolunda sponsor arayışlarının devam ettiğini ancak şu ana kadar olumlu bir gelişme kaydedilemediğini ifade ederken, "Sezon sonunda ortaya çıkan Bayram Akgül ve ekibinin çekilmesinden sonra ikinci bir isim ortaya çıkmadı. Olumsuz tabloyu gören bütün futbolcularımız da birer birer gidiyorlar. Ekonomik manada biz sıfırı tükettik. Lige katılma defterini kesinlikle kapattık. Bizim açımızdan umut yok. Son anda birileri ortaya çıkıp takımı lige dahil etmezse Adanaspor defteri kapandı demektir. Bu konuda vali ve belediye başkanlarına da söyleyecek sözümüz kalmadı" diye konuştu.

Ergin, Adanaspor’un yaşatılması yolunda son bir kez Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Yöneticileri ile görüşmek üzere Ankara’ya gidecek. Bu arada, önceki sezon Süper Lig, geçen sezon da 2. Lig A Kategorisi’nden düşen Adanaspor’daki belirsizlik üzerine birçok futbolcu kendisine kulüp bularak Adana’dan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 11:07:48
Güncelleme :26 Haziran 2005 Pazar 11:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?