4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çalınan çanta çöpten çıktı

Adana'da bir kadının mağazada alışveriş yaparken çantasını çalan kadın, içindeki 250 TL'yi alarak çantayı parkın çöp kutusuna attı. Park bekçisi çöpte bulduğu çantayı sahibine teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, Yasemin Altış (21) arkadaşıyla birlikte alışveriş yapmak için arkadaşlarıyla birlikte merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi, Fenerli Sokağa gitti. Altış'ın alışveriş yaparken yanına bir kadın bir ara tezgahın üzerine bırakılan çantayı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Alışveriş yaptıktan sonra para ödemek için çantasını almak için döndüğünde yerinde olmadığını fark eden Altış hemen durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, yaklaşık 1 saat sonra Altış'ı cep telefonuyla arayan Ziya Paşa Bulvarı'ndaki Atatürk Çocuk Parkı'nın bekçisi, parkın çöp kutusunda bir çanta bulduğunu ve çantadaki numarayı aradığını söyledi.

Polisle birlikte parka gelen Altış, cüzdanındaki 250 TL'nin çalındığını, kredi kartı ve diğer eşyalara dokunulmadığını söyledi. Bekçi Halit Tuncer, parkta gezerken çöp kutusunda bir çanta gördüğünü bunun üzerine çantayı açarak içine baktığını ve çalıntı olduğunu anladığını belirterek, "Çantayı açtım baktım. İçinde sim kartının ambalajı vardı. Buradaki numarayı cep telefonumdan arayarak ben de çanta olduğunu söyledim. Kadın gelip çantasını aldı" dedi.

 Polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?