2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çalıştıkları evi soydular

Adana'da, bir işadamının evinde hizmetçi ve çocuk bakıcısı olarak çalışan 2 kadın, evden çaldıkları parayla kendilerine ev aldı. 

Olay, merkez Seyhan ilcesi Reşatbey Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, işadamı M.A.'nın evinde hizmetçi olarak çalışan 46 yaşındaki Ö.U. ile çocuk bakıcısı 18 yaşındaki S.G., ev sahipleri yazlığa gidince evin yatak odasının dolabındaki 190 bin ABD dolarını çaldı. 

Yazlıktan dönen ev sahipleri, dolaptaki paranın yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, dairenin dışından içeri girmek için kapı ve pencerelerde zorlama olmadığını görünce, evde hizmetçi olarak çalışan Ö.U. ile çocuk bakıcısı S.G.'yi ifadelerini almak üzere gözaltına aldı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde, Ö.U.'nun suçunu itiraf ederek paranın 140 bin YTL'siyle merkez Yüreğir ilçesinde bir ev aldığını söylediği öğrenildi. 10 bin 700 ABD doları ile 2 bin 200 YTL parayı da polise teslim eden Ö.U.'nun, 50 bin ABD dolarını da S.G.'ye verdiğini söylediği öğrenildi. Suçlamayı kabul etmeyen S.G.'nin ailesinin de bu olaydan sonra ev aldığı belirlendi. 

İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen S.G. ve Ö.U. "Hırsızlık" suçundan, Ö.U.'nun kocası H.U. da "Hırsızlık parasıyla ev almak" suçundan tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 10:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET GÜNAY IP: 85.99.43.xxx Tarih : 15.08.2008 13:10:26

YA BİZ BU TÜR İNSANLARA EVİMİZİ GÜVENİP GİTMEMEMİZ LAZIM YA BU NASIL BİR İNSANLIK TIR YA BİZ SANA EVİMİZ GÜVENİYOZ SEN TUTUYON PARAYI CALIP GİDİP KENDİNE EV ALIYON AYIP YA SİZE VEDE BU EVİN SAHİPLERİNE BÜYÜK GECMİŞLER OLSUN ADALET YERİNİ BULUR İNŞALLAH