2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Carlos'a Adana'dan büst

Roberto Carlos'un büstü tamamlandı.

Fenerbahçe fanatiği Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencisi Sedat Çalımlı, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'ın ardından, Brezilyalı yıldız futbolcu Roberto Carlos'un da büstünü tamamladı.

Fanatik öğrenci, Yıldırım ve Carlos'a büstlerini teslim edebilmenin hayalini kuruyor.


Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Çalımlı (26), tutkunu olduğu Fenerbahçe'nin kendisi için adeta yaşam biçimi haline geldiğini söyledi.

Roberto Carlos'un takımın başarısında büyük etkisi bulunduğuna inandığını belirten Çalımlı, onu çok sevdiği için büstünü yaptığını söyledi.

Fenerbahçeli olmayı bir ayrıcalık olarak gördüğünü ifade eden Çalımlı, en büyük hayalinin ise yaklaşık 1 ay önce başladığı ve tamamlamayı başardığı büstleri Yıldırım ve Carlos'a teslim etmek olduğunu ifade etti.

Kendisini "doğuştan taraftar" olarak nitelendiren ve takımına olan sevgisinin hiçbir zaman bitmeyeceğini bildiren Çalımlı, "Uzun uğraşlarım sonucu Roberto Carlos'un büstünü tamamladım. Daha önce de Aziz Yıldırım'ın büstünü yapmıştım. Şimdi günümün büyük bir kısmını geçirdiğim odamda Fenerbahçe takımından 2 kişinin büstü duruyor, bu benim için onur verici" dedi.

Çalımlı, hedefinin tüm takım oyuncularının büstünü yapmak olduğunu belirtirken, sırada Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıda büyük emeği geçen Alex ve kaleci Volkan Demirel'in bulunduğunu söyledi.

aa
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 11:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?