3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

ÇDSO'ya destek sürecek

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Müdürü Salim Özsezer, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ten, orkestra faaliyetlerinin kamuoyuna tanıtılmasıyla ilgili konularda destek istedi.

ÇDSO Müdürü Özsezer, Başkan Öztürk'ü ziyaretinde, orkestranın içinde bulunduğu maddi sıkıntıları dile getirdikten sonra özellikle tanıtım alanında yapılacak çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Özsezer, “Başkanımız Azim Öztürk’le birlikte özellikle kültür ve sanat alanında Seyhan ilçesinde çok kalıcı ve köklü hizmetler gördüm. Bunları son derece takdirle karşılıyorum. Kurumumuza verdiği desteklerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Öztürk de, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın Adana kültür dünyasına en ciddi katkı koyan kuruluşların başında geldiğini belirterek, "Biz de belediye olarak bölgemizde yıllardır eksikliği hissedilen Seyhan Kültür Merkezi’yle şehrimizin kültür ve sanat alanında önemli bir ihtiyacını karşıladık” diye konuştu.

Öztürk, gelecek nesillere bırakılacak en önemli eserlerin kültür alanında yapılan çalışmalar olduğunu ifade ederek, “Bu nedenle ÇDSO’nun bizden talep ettiği her türlü desteği en kısa sürede yerine getireceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 22:28:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?