4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cebit fuarı Adana'da

CeBIT Bilişim Eurasia Fuar Direktörü Orkunt Yozgat, bu yılki fuarda özellikle üretim sektörlerine yönelik verimlilik artırıcı çözümlerle tematik bir alan oluşturduklarını belirterek, "Krizin etkilerini minimize edecek teknolojik yeniliklerle daha verimli bir altyapının oluşacağına inanıyoruz” dedi.


Bu yıl onuncu kez kapılarını açacak olan, Avrasya’nın en büyük dijital iş platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 10 ili kapsayan Anadolu Turu kapsamında Adana’da bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
Adana Hilton Otel’deki toplantıda, CeBIT Bilişim Eurasia 2009 kapsamında üretim sektörlerine yönelik sunulacak özel çözümler ele alındı.


CeBIT Bilişim Eurasia Anadolu Turu ile ilgili bilgi veren Fuar Direktörü Orkunt Yozgat, CeBIT Bilişim Eurasia ile bu yıl Anadolu’nun karar vericilerine ve üretime dayalı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların yöneticilerine yönelik 10 ili kapsayan özel bir Anadolu Turu programı düzenlediklerini söyledi. Bu kapsamda Bursa, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Denizli, İzmir ve Gaziantep toplantılarını gerçekleştirdiklerini Adana'dan sonra Konya ve Kayseri toplantılarını düzenleyeceklerini kaydeden Yozgat, "Bu şehirlerde teknolojinin sağladığı verimliliği, firmaların dışarıya açılabilmeleri için gerekli olan altyapıyı ve lokomotif sektörlere yönelik çözümleri CeBIT Bilişim Eurasia 2009’da bulabileceklerini anlatacağız” dedi.


CeBIT Bilişim Eurasia'nın, firmaların uluslararası arenada kendilerini gösterebilecekleri büyük bir platform olduğunu söyleyen Yozgat, bu platformda yer almak isteyen firmalarla, Anadolu Turu kapsamında verimliği artırıcı çözümleri paylaştıklarını kaydetti.
Kapılarını bu yıl 10'uncu kez farklı ülke ve bölgelerden gelen on binlerce profesyonel, yönetici, bilim adamı, kamu yetkilisi ve teknoloji meraklısına açacak olan CeBIT Bilişim Eurasia'nın, bu yıl iş dünyası bölümünün daha da ön plana çıkacağını belirten Yozgat, iş dünyasını teknolojiyle buluşturmaya yönelik planlanan ve kurumsal kartvizitle girilebilen bu bölümün her geçen yıl gelişmeye devam ettiğini söyledi. Yozgat, “İş dünyası bölümü fuar içerisinde profesyonellere yönelik planlanmış ayrı bir bölüm. Bu bölümde sunulan çözümler ve ürünler tamamen karar vericilere hitap ediyor ve işletmelerin verimliliğini artırıcı nitelikler taşıyor. Fuarın diğer bölümlerinden farklı olarak iş görüşmeleri için ihtiyaç duyulan bir ortamının sağlandığı bu bölüm kurumların karar vericileriyle teknoloji firmalarını buluşturuyor” diye konuştu.


Orkunt Yozgat, sözlerini şöyle tamamladı:
"Kriz ortamında verimli olmak çok önemli, biz de bu yılki fuarda özellikle üretim sektörlerine yönelik verimlilik artırıcı çözümlerle tematik bir alan oluşturuyoruz, krizin etkilerini minimize edecek teknolojik yeniliklerle daha verimli bir altyapının oluşacağına inanıyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 16:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?