4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çelikcan: 'Amacımız hizmet'

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yıllardır Yüreğir’e yapılamayan hizmetleri gerçekleştirmek amacında olduklarını söyledi.

Çelikcan, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Sağlam ve Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar'ın ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Adana’daki seçimlerde en başarılı ilçenin Yüreğir olduğunu belirterek, "İl ve ilçe teşkilatı birlik ve beraberlik içinde çalışarak bizi bu göreve getirdi. Ben bu anlamda teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halk bizi hizmete susadığı için bu göreve getirdi. Yüreğirli hizmet bekliyor. Teşkilatımızın desteği ve hükümetimizin de katkılarıyla bundan sonraki dönem hizmet dönemi olacak. Amacımız yıllardır Yüreğir’e yapılamayan hizmetleri gerçekleştirmek olacaktır" dedi.

İlk iş olarak inşaatı devam eden alışveriş merkezi ve otel inşaatı yetkilileriyle görüştüğünü belirten Çelikcan, "Onlara ve Yüreğir’e yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Kanuni ölçüde yapılması gereken neyse biz kendilerine her türlü kolaylığı sağlayacağız ve takipçisi de olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Yüreğir'deki en büyük sorun olan işsizlik, ancak yeni yatırımların buraya gelmesiyle bir nebze de olsa azalır" diye konuştu.

Başkan Çelikcan’a Yüreğirlilerin sahip çıkmasını ve desteklemesini isteyen AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Sağlam da, "Yüreğir zor bir yer. Geri kalmış olması ve borçlu bir belediye olması nedeniyle yükü çok ağır. Beldelerin de bağlanmasıyla Yüreğir Belediyesi’nin işi daha da zorlaşmış durumda. Benim vatandaşlardan isteğim, kimse Yüreğir Belediyesini İş ve İşçi Bulma Kurumu gibi görmesin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 13:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?