4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cephanelik gibi bahçe

Adana'da bir evin bahçesinde, bidon içerisine saklanarak toprağa gömülen 1 uzun namlulu silah ve bu silaha ait 1 dolu, 4 boş şarjör ile 34 tane fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü 155 polis gelen bir ihbarı değerlendirmek üzere Levent Mahallesi 1715 Sokak; 86 numaradaki Bedir Kayaalp'in (46) evinin bahçesinde arama yaptı.

Yapılan aramada evin bahçesinde mavi bir bidon içerisinde, av tüfeği kılıfı içine saklanarak toprağa gömülen Kaleşnikof marka tüfek çıkartıldı. Bahçede evin hemen temelinin dibinde bir çukur kazılarak saklanan uzun namlulu silahla birlikte 1 dolu, 4 boş şarjör ile birlikte 34 adet fişek çıkartıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, silah, şarjör ve fişekleri incelemek üzere aldı. Bahçede başka bir silahın olup almadığı için dedektörle arama yapıldı. Silahın bulunmasıyla birlikte ev sahibi Bedir K. gözaltına alındı. Bedir K., Şanlıurfa'dan Adana'ya kan davalısı olduğu için göç ettiğini, memleketinden Adana'ya gelirken kendini korumak için silahı yanında getirdiğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 21:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?