4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cerrah'a şok karşılama!

İstanbul Emniyet Müdürü iken Osmaniye Valiliği'ne atanan Celalettin Cerrah, bugün görevine başlamak üzere uçakla geldiği Adana Havalimanı'nda, polisler tarafından aranmak istenen bir yolcu yakınının isyanıyla karşılaştı. Cerrah, polislerden şahsa kaba davranmamalarını istedi.

Osmaniye Valiliği görevine atanan Celalettin Cerrah, THY'nin tarifeli uçağıyla Adana Havalimanı'na indikten sonra VIP'ten çıkış yaptı. Bu sırada Almanya'dan Adana'ya gelecek olan yeğenini karşılamak için Adana Havalimanı'na gelen ve kaçak taşımacılık yapılan bir minibüs ihbarı nedeniyle polisler tarafından aranarak ehliyeti ve kimliği alınan Mehmet Rıdvan Doğangül, polislere tepki gösterdi.

Doğangül, daha sonra Vali Cerrah'ın aracına doğru yürüyerek, "Sayın valim bu nasıl iş, polisler rahat bırakmıyor.Ben ne yaptım, gidin Cem Garipoğlu'nu bulun. Garipoğlu ne oldu" diyerek derdini anlatmaya çalıştı. Polislerden şahsa kaba davranmamalarını isteyen Cerrah, "Sonra görüşürüz" diyerek aracına bindi.

Cerrah'ın korumaları ve polisler Doğangül'ü uzaklaştırmaya çalıştı. Polis ekipleri, tepkilerini sürdüren Doğangül'ü hava limanının gelen yolcu bölümüne götürdükten sonra serbest bıraktı.

Celalettin Cerrah, cuma namazı kılmak için havalimanından ayrılırken basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, İstanbul'da 6,5 yıl emniyet müdürlüğü görevinde bulunduğunu, bundan sonra Osmaniye'de vali olarak vatana hizmet edeceğini söyledi.

Öte yandan, Cerrah'ın kızı Gözde, kafeste getirdiği Sibirya kurdu cinsi köpeğine su içirmeye çalıştı. Ancak demir kafesten dolayı su içirilemeyen köpek, bir minibüsle Osmaniye'ye götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 16:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?