2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Cesedi kalkmadan salası verildi

Adana'da bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, merkez Yüreğir ilçesi Kozan yolu üzerindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi civarında meydana geldi. Seyyar tabla ile çaycılık yapan Cumali Balaban(62), işe gitmek üzere sabah saat 06.00 sıralarında evinden ayrıldı. A.D.(36), yönetimindeki 01 YU 779 plakalı servis minibüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu tablası ile ana yolda ilerleyen Cumali Balaban'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Balaban, kaza yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle Balaban'a ait seyyar tablanın parçaları da geniş bir alana yayıldı. 

Ölüm haberini alarak kaza yerine gelen Balaban'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri alırken, kazada ölen Balaban'ın polis memuru oğlu da acı haber üzerine olay yerine geldi.
Yaşlı adamın cesedi daha olay yerinden kaldırılmadan, kaza bölgesinde bulunan camiden cenaze töreni için salası verildi. 

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi için Numune Hastanesi morguna kaldırılan Balaban'ın cenazesinin daha sonra Buruk Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
Kazadan sonra servis minibüsünün şoförü A.D., gözaltına alınırken; kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 12:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?