4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cesedin çıkarılmasını film gibi izlediler

CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER

Adana'da, Seyhan Nehri'nde ölü olarak bulunan bir kişiye ait cesedin nehirden çıkarılması ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeyi yoldan geçen vatandaşlar film izler gibi izledi.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Seyhan Nehri'nde balık avlamaya giden bir kişi suyun içinde ceset olduğunu fark ederek polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri nehir kenarında güvenlik önlemi alarak cesedi çıkarma işlemlerine başladı. Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı Polis Amirliği ekiplerinin gelmesiyle birlikte nehre inen bir polis ceset ve olay yerinde incelemede bulundu. Daha sonra ceset iple nehirden yukarı çıkarıldı. Bu arada, yoldan geçen meraklı vatandaşlar nehir kenarında

suya düşme tehlikesini göze alarak cesedi izlemeye başladı. Kadın, yaşlı, genç, ihtiyar meraklı vatandaşlar bir film izler gibi Seyhan Nehri kenarına dizilerek cesedin iple yukarı çekilmesini izledi. Ceset yukarı çıkarıldıktan sonra da olay yerinden ayrılmayarak güvenlik şeridin arkasına geçip cesedi izleyen vatandaşlar merak nedeniyle cesedi izlediklerini söyledi. Kalabalık arasında çocukların da olması dikkat çekti. Vatandaşlar polislerin bütün uyarılana rağmen cesedi izlemeye devam etti.

Vatandaşlar cesedin kime ait olduğunu ve nasıl öldüğünü merak ettiklerini için izlediklerini, ayrıca cesedi izlemenin suç olmadığını belirterek, izlemeye devam etti.

Yapılan incelemede, cesedin 75 yaşındaki 5 çocuk babası Ali Fatsa'ya ait olduğu belirlendi. Fatsa'nın ailesinin 2 gün önce bağlı bulunduğu Dağlıoğlu Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptığı bildirildi. Fatsa'nın akli dengesinin yerinde olmadığı ve 2 kez de intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Fatsa'nın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER
CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER
CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER
CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER
CESEDİN ÇIKARILMASINI FİLM GİBİ İZLEDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 13:17:04
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 16:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?