1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Ceset hatırası!

CESET HATIRASI

Adana'da arkadaşıyla birlikte serinlemek için girdiği DSİ'ye ait sulama kanalında boğulan şahsın cesedini cep telefonuyla görüntülemek isteyen bir kişi dikkat çekti.

Önceki gün meydana gelen olayda, Burak Tepe isimli 17 yaşındaki bir genç, iş çıkışı serinlemek amacıyla merkez Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi'nde bulunan DSİ'ye ait sulama kanalına girdi. Ancak yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybetti. Tepe'yi Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı ekipleri kanalda uzun süren aramanın ardından çocuğun cesedini buldu.

Ceset bulunduktan kanaldan çıkartıldı. Bu arada kanal kenarına gelen meraklı vatandaşlar cesedi görmek için birbiriyle yarıştı. Ceset çıkarıldıktan sonra vatandaşların görmemesi için Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü bir paravan kurarak cesedi buraya aldı. Bunu rağmen meraklı vatandaşlar paravanın açık kalan altından cesedi görmeye çalıştı.

Bir vatandaşın ise paravanın altından görünen cesedi cep telefonuyla görüntülemeye çalıştığı gözlendi. Polis bu vatandaşları uzaklaştırmaya çalışsa da onlar cep telefonuyla cesedi görüntülemeye devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 10:43:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 13:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?