4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çete lideri öğrenci çıktı

ÇETE LİDERİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Adana'da, hırsızlık çetesinin lideri üniversite öğrencisi, kardeşinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyle birlikte okulundaki projeksiyon cihazlarını çaldı. Çete lideri ve 5 kişi yakalandı.

Olay, 2008 yılının Kasım ayında Çukurova Üniversitesi Beyazevler Kampüsündeki Meslek Yüksekokulu'nda meydana geldi. Altı adet projeksiyon cihazının çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekibi bir çalışma başlattı. Üniversitenin güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayını okulun iki öğrencisinin de aralarında bulunduğu 6 kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekip üniversitenin öğrencileri Turgay C. (20) ve Murat A.

(20) ile birlikte kardeşi Samet A. (19) Mustafa K. (20), Benhur M.Ü. (20) ve Hasan Ş.U.'yu (17) gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada hırsızlık çetesine Murat A.'nın liderlik ettiği belirlendi. Üniversiteden çalınan dört adet projeksiyon cihazına da ulaşıldı.

Hasan Ş.U., 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken diğer zanlılar emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. Şahıslardan biri polis aracına bindirildiği sırada basın mensubuna saldırdı.

ÇETE LİDERİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÇIKTI
ÇETE LİDERİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÇIKTI
ÇETE LİDERİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 13:24:01
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 17:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?