29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Cevapsız çağrı canına mal oldu

Şanlıurfa'dan Adana'ya çalışmaya gelen bir ailenin lisede okuyan oğlu, cep telefonuna gizli cevapsız çağrı yaptığını iddia eden şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü.


Edinilen bilgiye göre Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar Beldesi'nin Kütüklü köyüne Şanlıurfa'dan yaz tatilinde tarım işçisi olarak çalışmak için gelen Mehmet A. (15), başkasının cep telefonuna gizli çağrı gönderdiği iddiasayla silahla vuruldu. Olaydan sonra Adana Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet A., bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın görgü tanığı Hasan Gelgin, Mehmet A. ile birlikte tarladan geldiklerini ve çadırda oturduklarını belirterek, "Çadırda otururken İbrahim D. (50) geldi.

Mehmet A.'ya 'Az önce bana gizli çağrı bıraktın, neden bıraktın?' dedi. Mehmet A., çağrıyı kendisinin göndermediğini söyledi ama İbrahim D. inanmadı. Mehmet A.'yı dövmeye başladı.

Kavgadan sonra arkadaşı ve kardeşiyle birlikte tekrar çadıra gelen İbrahim D., belindeki silahı çıkararak Mehmet A.'yı kafasına tek kurşun sıkarak öldürdü" dedi. Baba Abdulkadir Akdemir ise, oğlunun lise birinci sınıfta okuduğunu, okul harçlığını çıkarmak için memleketi Şanlıurfa'dan Adana'ya tarlaya çalışmaya geldiğini söyleyerek, "Cep telefonu için çocuğuma kıydılar" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 03:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?